Verstuur een anonieme sms

Nummer ontvanger:
Afzender:
Anonieme Bericht:
Er zijn nog 160 tekens over.

Tips voor een bericht

Het kan soms lastig zijn om een goed bericht te bedenken. Daarom hebben wij een aantal berichten voor je gemaakt die je geheel of gedeeltelijk kunt overnemen als anonieme sms.

  1. Bedankt voor aanmelden voor onze sms-service WEKKER! Vanaf nu word je elke dag om 05:00 uur gewekt per sms (110 cpob) en per telefoon.
  2. Leuk dat je je hebt aangemeld voor onze dating service. Je zult snel berichtjes krijgen van leuke vrouwen bij jou in de buurt! (1,30 eur pob, max 4/dag)
  3. Uw bestelling zal worden afgeleverd vanmiddag om 13:00. De zending is aangetekend en dient door u persoonlijk in ontvangst genomen te worden.
  4. Bedankt voor uw aanmelding, u stort nu dagelijks 1,30 naar diverse goede doelen. Betaling via sms.
  5. Helaas trof onze bezorger u vandaag niet thuis aan. De bestelde goederen kunt u afhalen bij de buren op nummer [nummer invullen].

Uitleg anonieme sms

Een anonieme sms versturen is heel gemakkelijk. Vul de velden in die gevraagd worden: het nummer van de afzender, de ontvanger en het bericht. Bij de afzender kan je van alles invullen, van gewoon "Anoniem" tot een naam of een nummer. Nadat je alle velden hebt ingevuld, klik je op verstuur. Er wordt dan een pop-up scherm geopend. Volg de instructies in het scherm en klik op verder. Gefeliciteerd, je sms is verzonden! Let op: bij het versturen van een sms zit je nergens aan vast, het is eenmalig!