Voorwaarden Textanoniem.nl

Deze algemene voorwaarden betreffende de SMS diensten geven de richtlijnen aan voor de gebruikers van deze dienst. Deze richtlijnen zijn van toepassing op allen die gebruik willen maken van de verschillende SMS diensten op de website textanoniem.nl. Indien u niet akkoord gaat met onze algemene voorwaarden kunt u geen gebruik maken van onze SMS diensten.

Textanoniem.nl behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Textanoniem.nl hoeft hier geen verantwoording aan haar gebruikers voor af te leggen.

  1. Textanoniem.nl kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade geleden door de door ons aangeboden diensten.
  2. Textanoniem.nl is niet aansprakelijk voor de via de website verstuurde SMS berichten. Iedere gebruiker is persoonlijk verantwoordelijk voor de door hem of haar verstuurde SMS berichten.
  3. Gebruikers onthouden zich van het versturen van SMS berichten met racistische, discriminerende en alle soorten van opruiende teksten. Gebeurt dit wel dan houdt Textanoniem.nl zich het recht voorbehouden om deze gebruikers te onthouden van onze diensten.
  4. Textanoniem.nl heeft het recht om berichten in te zien. Dit is in verband met het controleren op niet correcte en lasterende SMS berichten.
  5. Textanoniem.nl geeft geen enkele garantie dat het smsje daadwerkelijk aankomt. Natuurlijk doen wij daarvoor onze uiterste best, maar soms komen smsjes niet aan door oorzaken die buiten onze macht liggen. Mocht een smsje niet aangekomen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen. Dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Textanoniem.nl is onderdeel van Socean.